MSDS talebi göndermek için tıklayınız.
Tryptic Soy Broth
Ref No: 0360
Mikrobiyolojide rutin üretim ve hazırlık çalışmalarında kullanılır.
UYARILAR, EKİM VE KÜLTÜR
2-8 °C ‘de muhafaza edin.
Sıvı besiyerini hafifçe eğik tutarak ekim yapın. Aseptik çalışın.
30-35 °C ‘de 18-24 saatten 5 güne kadar inkübe edin.
KALİTE KONTROL
Bacillus subtilis (ATCC 6633) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Staphylococcus aureus (ATCC 25923) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Staphylococcus aureus (ATCC 6538) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Escherichia coli (ATCC 25922) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Escherichia coli (ATCC 8739) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Escherichia coli (NCTC 9002) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Pseudomonas aeruginosa (ATCC 27853) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Pseudomonas aeruginosa (ATCC 9027) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Salmonella Abony (NCTC 6017) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Micrococcus luteus (ATCC 9341) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Streptococcus pneumoniae (ATCC 6305) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Aspergillus brasiliensis (ATCC 16404) | 20-25 °C, 5 gün | Gelişme iyi. |
Candida albicans (ATCC 2091) | 30-35 °C, 5 gün | Gelişme iyi. |
Candida albicans (ATCC 10231) | 20-25 °C, 5 gün | Gelişme iyi. |
Salmonella Typhimurium (ATCC 14028) | 30-35 °C, 18-24 saat | Gelişme iyi. |
Ref No | Ambalaj | Kutu İçi Miktar |
0360-PCT5BB25 | 16×120 mm PC Tüp | 25 |
0360-PCT10BB25 | 16×120 mm PC Tüp | 25 |