Yeast Extract Agar
Ref No: 0600
İn vitro ( canlı hücre dışında) yapılan standart mikrobiyolojik analizlerde sulardaki toplam jerm sayımı ve aranması için kullanılan genel katı besiyeridir. CLSI 2004; M22-A3, TS EN ISO 11133; 2014 ve TS EN ISO 6222 standartlarına uygundur.
UYARILAR, EKİM VE KÜLTÜR
2/8 oC ‘de muhafaza edin.
Plak yüzeyine azaltarak ekim yapın. Aseptik çalışın.
22-36 °C ‘de ve aerob ortamda 48-72 saat inkübe edin.
KALİTE KONTROL
Organizma | % Geri Kazanım |
Escherichia coli (ATCC 25922) | ≥ % 70 (36 +/- 2 ° C / 48 s) |
Pseudomonas aeruginosa (ATCC 13525) | ≥ % 70 (22 +/- 2 ° C / 72 s) |
Enterococcus faecalis (ATCC 11700) | ≥ % 70 (36 +/- 2 ° C / 48 s) |
Aspergillus niger (ATCC 16404) | ≥ % 70 (22 +/- 2 ° C / 72 s) |
Candida albicans (ATCC 10231) | ≥ % 70 (36 +/- 2 ° C / 48 s) |
Ref No | Ambalaj | Kutu İçi Miktar |
0600-T-20-BB-25 | 16×160 MM Cam Tüp | 25 |