MSDS talebi göndermek için tıklayınız.
Clark-Lubs Broth
Ref No: 0060
Mikroorganizmaların Voges Proskauer ve Metil Kırmızısı deneyleriyle karbonhidrat aktivitelerinin incelenmesi amacıyla kullanılır.
UYARILAR, EKİM VE KÜLTÜR
2-8 °C ‘de muhafaza edin.
Sıvı besiyerini hafifçe eğik tutarak ekim yapın. Aseptik çalışın.
30-32 °C ‘de 18-48 saat inkübe edin.
KALİTE KONTROL
Gelişme |
MR Test |
VP Test |
|
Klebsiella pneumoniae (ATCC 23357) |
İyi |
+ (pembe/kırmızı) |
|
Escherichia coli (ATCC 25922) |
İyi |
+ (parlak kırmızı) |
– |
Klebsiella aerogenes (ATCC 13048) |
İyi |
– |
+ (pembe/kırmızı) |
Ambalaj Ref No |
Ambalaj | Kutu İçi Miktar |
0060-PCT5BB25 | 16X120 mm PC Tüp |
25 |